Nuffnang

Tuesday, December 7, 2010

Langkah Seterusnya

Apa-apa hal aku ucap tahniah dulu la kat pasukan bolasepak Malaysia. Langkah seterusnya diseparuh akhir Piala AFF, aku harap korang semua yang main bola untuk Malaysia ni main dengan lebih teratur, semangat, berani & macam-macam lagi aku harapkan.

Uncle Raja, aku nak cakap lebih, aku pun bukan terer sgt pun main bola. Cuma aku perasan player kita ni macam tak cukup stamina. Lepas tu, jarang sangat bagi tekanan pada pemain lawan. Kalau tak bagi pressure kat opponent, camana nak dapat balik bola.

Ok la...aku paham. Skang ni ramai player utama injured. Yang ada dalam team skang ni adalah yang terbaik. Tak boleh buat apa....

Aku harap pasukan bolasepak Malaysia improve kan lagi permainan...Walaupun team skang ni tak kuat mana..aku tetap bangga...Aku sokong korang sampai bila-bila...(macam siapa score, dia menang sampai bila-bila) pada korang yang malu untuk sokong team Malaysia, aku rasa elok korang gerak negara lain, minta kerakyatan negara lain...amacam?..bran...??!!!...

3 comments:

i.am.belle said...

Hairanlah kenapa pemain zaman sekarang tak setanding dengan zaman Mokhtar Dahari?

CorneaMelayu said...

zaman dah berubah....mungkin gak sbb mokhtar dahari xde dizaman skang.....tapi kita terpaksa terima kenyataan, ini lah saja pemain terbaik yg ada skang ni....

zaimzero said...

hidup malaysia-http://zaimzero.blogspot.com