Nuffnang

Monday, July 20, 2009

Vocalist Indie Band


Walaupun Indie scene atau dulu dulu dikenali sebagai Underground scene, seringkali dilabel sebagai satu budaya negatif, tapi sejak akhir-akhir ni Indie memberi satu impak yang agak kuat pada industri hiburan tanahair. Lebih kurang sama macam masa Amri Yahyah score 2 gol masa Man Utd Asia Tour 2009 hari Sabtu lepas. Hehehe...nasib baik tak seri...kalau seri mau menanah telinga fan Man Utd kat opis tu kena bakar.

Ahad lepas jugak, aku join satu geng untuk outing amik gambar, Hezri ajak...Thanks to Hezri, Amir (adik hezri) & wife, Brader Sireh, Bunge, Siti & sorang lagi photographer yang aku terlupa nama dia. Diorg ni tak kedekut ilmu. Byk yang aku dapat belajar dari diorg. Yang paling best CLS!!!...

Terima kasih jugak aku ucapkan pada model - Bella. Sampai penat lesu dia aku tgk. Kesian gak. Tapi tu la lumrah jadik model. Bella ni vocalist pada satu Indie Band - In Close nama band dia. Aku dapat detect Bella ni maybe budak Indie, sbb kekadang tu terkeluar karekter yang biasa aku tgk masa muda muda dulu...hahaha...tapi dia still control ayu lagi...Muda lagi orangnya, 18 thn. Walau Indie macamana sekalipun, gadis Melayu tu tetap ayu dengan pakaian tradisional, kebaya.

Aku aku x sure siapa sponsor Kebaya tu, tapi credit kepada semua yang terlibat...lain kali jangan lupa ajak aku lagi...aku campak 2 gambar ni je dulu...gambar gambar ni aku blum edit....byk lagi...semua tak sempat buat apa apa lagi...nanti la ada masa terluang nanti aku post lagi...

2 comments:

Hidemichi said...

wah!wah!wah!...dah ada model dah awakme!ekekeke

corneamelayu said...

boleh la...menumpang je...lama tak shoot...