Nuffnang

Wednesday, February 4, 2009

Komplot

Update lagi.

Komplot?..Komplot apa plak ni?..Komplot dlm politik ke? ..KOmplot nak jatuh kan orang lain ke?..tak yah komplot la kalau nak jatuh kan orang lain. Pi tolak je org tu kuat kuat, jatuh la dia.

Dah tu Komplot apa plak ni?...Komplotan apaan nih?...

Korang tau ke pasal Komplot?...Aku pun baru tau pasal Komplot ni. Komplot adalah satu indie band yang agak popular skang ni, rupenya....Komplot perform masa Urbanscape 08 dan dah merata tempat diorg perform. Kenapa aku baru tau, padahal band ni adalah salah satu indie band yang popular?...


Amrud, classmate aku masa blaja kat kolej dulu bagitau. Aku YM dgn dia masa kerja smlm..hehe..One of the most creative human yang aku penah kenal...Dia ni guitarist Komplot. Hmm..still rockin'.

Amrud: aku pun dah x brapa nak metal/rock sgt dah skang ni...

Aku: a'ah..kau tak brapa nak rock sgt dah..dah tu Komplot tu main apa?..jazz/psycadelic/punk/rock kan?...abis rojak music korang aku dgr..

..................... (xe jawapan...dedua diam...)

ok la...aku pun suka dengar Keroncong je skang ni....Tapi kekawan kat opis slalu pasang Aerosmith...best gak...lama x dgr Glam Rock...hehehe..

4 comments:

hedgebeewhy said...

yang sorang duk bersandar kat kete tu rupa mcm xinnuendo...innuendo ke?

corneamelayu said...

ada 3 org duk bersandar kat kete tu, yg mana satu?..yang pasti semua bukan x innuendo...

KELAM TERANG BULAN said...

gua pon baru tahu ada nama kompulan "komplot"..hahahhaha

i.am.belle said...

ooo baru tahu. hmmm skrg rock kat malaysia dah tak mcm dulu.