Nuffnang

Friday, January 16, 2009

Kenapa

Kenapa para blogger nak gak update blog depa?..walaupun mmg xde apa yang nak diceritakan. Heran gak aku. Dah jadik penagih gak kot..Tapi ok la kalau penagih yang macam ni. Daripada jadi penagih dadah, penagih arak yang tentu xde pekdah nya. Contohnya mcm post aku kali ni la. Takde apa nak diceritakan, tapi nak gak update blog. Kesian tgk xde update.

Ok, takpe la. Cite la sesikit. Cite nya berkaitan tajuk post ni KENAPA.

1) Kenapa minggu ni aku penat sgt. Korang tau kenapa aku penat? Mesti la korang tak tau kan?...Aku pun tak tau...huahahaha...

2) Cite satu lagi yang sebenarnya bukan la cite pun, tapi kenapa kete aku tetiba buat hal selepas 3 hari aku buat ull settlement?...lagi skali, jawapan korang "mana la aku tau"...btol x?...lagi skali aku cakap ..."aku pun tak tau"...huahahaha...

X pe la...esok pepagi kena pi workshop repair pintu kete aku yang rosak tu....Nasib nasib...Layan je la...

3 comments:

school of thoughts said...

abg ni mcm lawak apek senario la... huhu. lawak2...

SuhailaJohanBokhari said...

aku rasa kau ni memang dah terlalu penatlah tu jadi macam tu...huahua...

aYu said...

hua hua huaa..lawak arr..aku pon xtahu "kenapa" boleh jadi lawak.