Nuffnang

Wednesday, January 14, 2009

BukuMuka

Sebenarnya aku ada keje yang agak boleh tahan byk gak la hari. Walaupun x la sebanyak mana yang membolehkan aku dapat gaji sebanyak juta juta RM. Tapi disebabkan port aku tu dihuni oleh budak praktikal, aku pun biarkan aje la keje aku yang byk tu. Kira aku kumpul lagi buat koleksi utk poyo poyo macam byk sgt keje aku. Poyo poyo konon konon aku n penting la ...huahahaha...
Dah tu, x kan aku nak halau budak tu plak kan. Kesian la. Bagi la dia merasa port kat kerusi empuk aku tu. Huahaha...Bila lagi nak rasa kan...

Aku pun apa lagi, masuk la aku ke port aku yang satu lagi. Port aku yang paling aman - Bilik Pelayan yang sebenarnya dah xde Pelayan dah kat bilik tu. Check gmail, setup/config apa yang patut. Pastu aku terpikir nak tgk apa itu FaceBook - walaupun aku dah tau, aku nak gak tgk. Bila dah tgk, gatal la plak tangan nak register...huahhahaha..apa lagi...maka tersenarailah nama aku dalam FaceBook tu. So kekawan aku, apa lagi approve kan je la!!!...

Chow...!!

6 comments:

Hidemichimomotani said...

oh...baru register ker? Patutla...
selagi xde gambor dan profile tak lengkap gua taknak approve lu...huahuahua!

corneamelayu said...

aku ah letak dah gamba poyo...

the elf said...

oooo ini rupanya kerja ya....sedang ku berlumus tungkus tonggang tebalik buat keje sampai jadik org gila harini..abg dok di bilik yg aman ya...ooooooooo.....nak join jugak. nak escape office yg cam gila tu...tulun tulun..

sila tolong doa dapat extension RFP C**B tuh

i.am.belle said...

FB tu best ke. aku tgk cam ok-ok jer. sampai la ni aku tak up to date menatang tu. hahaha.. biar jd harta karun.

corneamelayu said...

TPE - dpt entent kan..?...boleh la join aku escape from 'alcatraz'...

belle - buat buat best je...mana la tau bleh buat jadi harta karun gak ke...

liyana said...

wahh..sy juge penah menghuni kusi empuk abg poji tuh, n jd hantu kat bilik aman tuh..hehe...Best3x..kak shanim patot join