Nuffnang

Monday, December 15, 2008

Tak Penah Jumpa Makhluk Ni...

Serius aku x penah jumpa makhluk manusia yg mcm ni...kalau boleh aku nak gelak tahap gile barbie doll kat umah aku skang ni, tapi x bleh. Anak aku tgh tido. Kang dia silambam aku dgn tangisan yang band Black Metal dengar pun musti diorg surrender....Ni semua shanim punye pasal. Ni kau punye pasal la ni Nim. Tgk blog Budak Jahat ni kat opis. Kan aku dah terjebak....Blog Budak Yang Jahat ni musti jadi fav blog aku.

Pesanan penaja - kalau nak usha blog Budak Yang Jahat ni, sila dapatkan kebenaran dari anak - anak anda yang masih baby dahulu.

7 comments:

the elf said...

ha..kan dah kate. addictive post budak jahat ni. org baru bace post yg die bawak payung avon tu gelak terbahak2 sampai tersedu! gila.

KELAM TERANG BULAN said...

aku pun nak try gak la layan blogbudakjahat ni..

yoshz said...

weh youthsays tu berfungsi lagi ke?
dulu aku taruk tapi dah remove psl takleh bukak website dia.

payung avon aku dah rosak...
huhu T__T

Pengejar Masa said...

yoshz mmg best. mcm panda.

corneamelayu said...

elf - gelak2...sampai kuar usus perut kucing kau..
KTB - ajak la pelayan skali..
Pengejar Masa - musti byk stamina...kejar masa tu...carl lewis kejar garisan penamat 100m pun penat..

yoshz - masih bfungsi sbg penghias blog aku..paku payung kan ada..

sarloamd said...

haha. gila top budak yoshz ni.
kalau korang jumpa dia live in person. mesti korang terkedu dengan kekacakan beliau. hehe

corneamelayu said...

kacak x pe...jgn jelita dah la...kira ok la tu, sbb nama dia bukan poji..kalau nama dia poji, musti dia x ensem...