Nuffnang

Tuesday, December 16, 2008

Abg Poji

Wei..siapa nampak Abg Poji?..Kenal x dgn Abg Poji?..Kecoh kat opis time aku nak balik kerja tadi...Siapa Abg Poji?...BudakYangJahat kata dgr nama je dia dah tau Abg Poji x hensem...

Ni..kalau siapa kenal Abg Poji/tau Abg Poji ada kat mana...tlg bagitau kat aku ek?...Bleh x?...Alaa..kalau dia tanya kenapa carik dia?..korang cakap la aku tgh carik pasal?...Bleh kot...

Ok la...aku nak pi carik Abg Poji kat alamat umah org kaya plak...Zasssss.....

4 comments:

the elf said...

sape abg poji tu? mu kenalkah? famous ke die sampai kena sebut dlm blog-payung-avon-dah-patah tuh?

corneamelayu said...

tu la sbb kenapa aku carik dia...mungkin dia x se famous incik amos...

liyana said...

wah mmg besar impak bdk yg jahat ni ye..hoho..kene berkenalan gak ni

Hidemichimomotani said...

Rumah org kaya TTDI ke Bukit Antarabangsa?

Untuk makluman, "Pasar Orang Kaya" berada di Jalan Todak, Perai.