Nuffnang

Tuesday, December 9, 2008

?

Another post yg aku x tau nak letak topic apa. Yang aku tau tgn aku gatal nak menaip. Aku pedulik apa kan. Ini blog aku yg punya. Aku punya suka la kan...huahahha...Aidiladha, aku kat umah parent aku. Dekat je..Melawati. Tgh x tau nak buat apa, aku layan la amik gambar2 yang tergantung kat dinding umah tu. PAstu tgk balik...dlm duk tgk tgk gamba yg menimbun dlm memory card hp tu, maka terselit la gamba yang aku amik last week..gamba poyo aku masa konvo dulu. Tak banyak. Gambar kakak aku, gambar aku & gambar adik aku no.3. Maybe x lama lagi, thn dpn kot, gambar adik aku bongsu aku plak letak kat situ. Hehehe...gambar aku masa grad dulu. Gile kurus beb....!!!!...Dgn rambut aku yg panjang sampai bahu tu. Masa tu baru lepas potong sbb masa tu nak kena kemas skit time konvo. Masa konvo tu yg aku kena sound dgn member kolej. Sebab aku mungkir janji, potong rambut. Sorry la geng..cite lama.




Skang?..Yup, aku menjadi salah sorang saudagar 'tayar' berjaya di muka bumi. Hehehe..Aku dah gemok la maksudnya tu...apa daa...

8 comments:

Muhammad Nazeef said...

pergh~
hensem disitu~
haha~

liyana said...

gerek sehh...haha... tabik spring lah sbb tabah membela rambut panjang n mesti sgt tabah dgr bebelan org2 yg xpaham nape laki nk rmbut pnjg gak kan..hihi..


p/s: abg sy penah ranggi gak. mak wat serang hendap potong rmbut die tgh tdo..muahaha

i.am.belle. said...

wahhh rambut panjang aaa.. rock sakan.

huhu... kenangan la tu kan ;P

aYu said...

walaaweii.. (^_^) abg pojie kuruss..

hedgebeewhy said...

beginilah rupe seorang hero ...supersunway!!! hahaha

the elf said...

wagagagaga..ni ke mamat yg dok sebelah workstation aku neh??? macam superstar je tapi yg skang ni super ape??? hahahahah

Hidemichimomotani said...

eleh...aku dulu nak ke sampai ke situ gak tapi baru takat dagu, dah terima panggilan masuk ITM...haru...!

corneamelayu said...

nazeef - sib baik x jelita..
liyana - suh abg kau serang hendap potong rumput plak
belle - batu jgn x batu...
ayu - poji...?..siapa poji?...mana dia? x kenal la..
hedgebeewhy - jgn cite kat org ...
elf - penah jadi supersub, skang?..ntah la...
hidemichi - tu gamba lepas aku ptg rambut,...kau blum tgk masa aku digelar pontianak (bebudak cine panggil aku)...