Nuffnang

Wednesday, December 24, 2008

Cukup Sudah Sampai Di Sini

Macam tajuk lagu plak post aku kali ni. Tajuk tagu org putus cinta tu kalau tak silap aku. Aku tak putus cinta la. Betul. Cuma hari ni last la aku keje sebagai pengcukup korum kat site opis ni. 1st. day rasa macam berat je nak amik 'jawatan' tu. 2nd. day, eh..rasa macam best la plak. 3rd. day, ish..kalau keje lepak je pun x best. Dok melepak je keje..keje apa macam tu?...

Pukul 9 pagi masuk keje. Surfing je. Sign surat. Sign form. Call bini. Call kekawan. Call site opis. Call Pak Lah..Ces poyo je..Call Pak Lah konon. Sebenarnye, Pak Lah yang call aku. Betul, aku tak tipu. Incik Hasbullah yang call aku. Betul la tu kan Pak Lah?...Tgh hari main PSP. Pukul 2:30pm pi solat Zohor. Pastu lepak lagi. 3:30pm, pi makan. Lepak lagi sampai pukul 4:30pm. Pukul 5 ptg, naik opis, surfing lagi...apa kejadahnye keje mcm ni?!!..

Arghh!!..Cukup sampai di sini!!!...Jumaat aku balik ke HQ!!..Nak tgk jelita ke tak si cipan yang Shanim cakap tu...

4 comments:

Hidemichimomotani said...

Seksa je aku baca diary ko ni!

corneamelayu said...

apasal seksa plak?

hedgebeewhy said...

cipan? apa tuh?

sulalatus-salatin said...

nape tak bes ke lepak2..lepak la 2 - 3 mgg lagi..gaji jalan kan..haha