Nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

Buka Kedai

Aku baru je bukak kedai. Baru je 3 hari. Semalam baru dapat jual 2 barang yang mempunyai fungsi yang hampir sama. Kedai kecik je pun. Kat memana pun bleh masuk ke kedai aku ni. Lama dah nak meniaga. Dulu bukak kedai jual komputer, setahun je bertahan. Biasa la 4 kepala, macam macam la jadi. Lepas tu jual barang secondhand. Payah gak, sebab market cha ya nun alif yang control. Kali ni, aku bukak kedai jual barang barang baru. Semua barang dlam kotak. Bau kedai sudah mesti. Cha ya nun alif control gak market ni. Tapi kali ni aku tak kira. Aku kena buat jugak. Sampai bila orang Melayu nak jadi pembeli/pengguna je. Aku kena juga buat, mana la tau ada jugak org Melayu yang nak tolong support beli barang dgn aku. Macam semalam, pelanggan pertama kat kedai aku tu, Si Tukang Servis Helikopter dari Trengganu. Orang Melayu. Mana la tau nanti dia bikin kecoh bagitau kat kawan kawan dia yang mungkin jugak Tukang Servis Helikopter beli barang daripada aku. Korang yang bca cerita aku ni pun, kalau boleh jadi la Mat/Minah Kepoh skit. Bawak la mulut pasal kedai aku ni....Nanti aku bagilah hadiah penginapan seumur hidup kat rumah korang sendiri...amacam?

Harap harap ada la lagi Tukang Tukang yang lain dtg beli barang kat kedai aku tu. Jom....

5 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

Tahniah brader sebab dah bukak kedai.. insyallah mudah mudahan kedai lu dapat sambutan.. aku pun insyallah nak bukak jugak kedai online.. tapi still mencari benda apa yang sesuai untuk dijual :). All the best brader..

corneamelayu said...

thanks bro...aku dok terpikir bila nak beli MB bleh join kau ride masuk utan...

Riezal aka Rezdrake said...

hehe.. tunggu lu dapat untung laa baru leh angkat MTB mahal2 skit :)ko slalu ker baca kat blog aku tuu.. slalu nampak ko masuk..

i.am.belle said...

tahniah. dah bagus. goodluck :)

nanti aku letak link ko kat blog aku.

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情