Nuffnang

Tuesday, August 19, 2008

Silent Night

I'm blogging at my office, in KL Sentral, at this time, 3:02am. What am I doing in KL Sentral at this time??...ahaks...actually I'm monitoring a contractor doing some troubleshooting for commuter train schedule display boards. Already assigned my colleague to monitor them but since our client keep asking me the status of the system, I have no choice to monitor by myself. At least I know what is the real situation and I can update our client without any inaccurate information.

I'm thinking to post an image of house for rent, which belong to my parent. Maybe I post it later, within this week.

We're in the middle of school holiday, definately for school children laaa...not us..hehe..Lots of events. I attended 2 of it, MAHA2008 and Putrajaya International Fireworks Competition. Maybe will post about those soon. Untill then...choww....

2 comments:

Ummu Abiha said...

Beb,
KO post citer dalam BI, ako comment in malay ni xpe ke?hehehe..
Nak tanyala skit.. MAHA2008 tu happening x? Ada bus service dari KL Sentral ek? Ko tau x harga n timing nye? Sat ni last day MAHA kan?

corneamelayu said...

no prob...comment dlm bahasa apa pun xpe..janji paham...kalau aku paham ckp jepun, kau nak komen ckp jepun pun bleh...
aku x sempat nak round habis MAHA2008 tu...sempat 2 hall je...biasa la bwk anak2, jenuh nak layan dgn org ramai nye lagi...aku tgk mmg best MAHA ni sbb byk peluang yg bleh kita amik/cuba..kalau minat dgn agri ni...kebykan pokok2, tanaman yg diorg jual pun murah2...cth anak pkok vanilla, biasa jual rm25, kat maha diorg jual rm15 satu anak pokok...nak beli buah??..perghhh lagi la byk..memurah...bus service dr kls aku x sure. tp dr ptrajaya mmg ada shuttle bus ke MAHA...kalau nak pergi elok pergi pagi...panas ooiii...dr parking lot nak ke hall area jauh...sib baik ada tram...nanti aku post gambar...