Nuffnang

Wednesday, May 11, 2011

Perhentian

Aku buat keputusan untuk berhenti daripada blogging kat blog corneamelayu ni. Saja je cari port lain.....Blog ni tetap ada...aku tak delete...mana la tau tetiba aku nak blog kat sini plak lain kali....

5 comments:

maria said...

harap en snake tak berhenti dari blog ni sebab saya nak tau lebih lanjut apartment springville tu bila nak di sewakan. anyhow ukay perdana tu berhantu ke? saya nak duduk kat area situ kalau berhantu apartment di situ saya suruh ustad bersihkan kawasan situ kawan tolong inshallah.

maria said...

harap en snake tak berhenti dari blog ni sebab saya nak tau lebih lanjut apartment springville tu bila nak di sewakan. anyhow ukay perdana tu berhantu ke? saya nak duduk kat area situ kalau berhantu apartment di situ saya suruh ustad bersihkan kawasan situ kawan tolong inshallah.

CorneaMelayu said...

berenti tulis blog kat blog ni je...sebab tukar ke blog PestaJiwa. Saje je...

Berhantu??..ntah la...tak tau nak cakap...lagipun hantu tu makhluk Tuhan jugak...sepatutnya kita x yah takut...lagipun hantu tu semua malu dgn paras rupa sendiri...sebab buruk sgt...hehehe

Nava Krishnan said...

its all up to you, everything is what you decide.

Pesta Jiwa said...

I'm still blogging actually...seems like i'm having problem with this blog, i decided to create & write http://pestairamajiwa.blogspot.com

the problem here is I can't post new entry...doesnt know what the actual problem...