Nuffnang

Thursday, July 22, 2010

Ali Punya Tongkat


Aku dah makin bosan keja kat tempat skang ni. Org kata kalau bosan layan la Facebook. Abis kalau Facebook pun aku dah bosan camana?...Hari hari layan facebook. Mana tak bosan. Letih pun letih. Badan sakit, terutama skali kat area bahu. Stress la tu. Bukan stress sbb keja byk. Serius keja kat sini tak banyak. Cuma stress memikirkan tanggungjawab yg terlalu besar & aku tak nak pikul responsibility sebesar ni. Letih punya pasal, hari hari aku tekan Kopi Tangkat Ali. Ok la..boleh la bagi aku segar skit. Tapi ketegangan bahu aku yang sakit ni nak buat camana?...hari tu plan nak pegi rumah urut. Tak jugak pegi...haishh...bila la nak pegi agaknya..

5 comments:

Hidemichi said...

rumah urut lu tu kat mana beb?

Hidemichi said...
This comment has been removed by the author.
MyUsedJDMparts/CorneaMelayu said...

area kl town der...kompom mantap...hang nak join ka?

Hidemichi said...

mantap mcm mana tu???

MyUsedJDMparts/CorneaMelayu said...

mantap la der..mantap...skali dia urut lu mesti layan punya...musti terasa kepuasan & kelegaannya...