Nuffnang

Sunday, March 8, 2009

Pindah

Insyaallah, x lama lagi aku akan gunakan www.corneamelayu.net sebagai official website aku. Aku akan update blog juga di website www.corneamelayu.net. Segala gambar gambar pun aku post ke Peti Gambar website tu.

Saje je aku create website .net sendiri. Selama ni aku ingatkan susah sgt nak buat website. Sbb kompeni aku bayar beribu ribu utk appoint outsource kompeni buat website..Chaittt!!...bayar kat TukangTangkapGambar.com lagi bagus...hehehe...cuma buat masa ni xde la interactive images. Takde la gambar flash gerak gerak tu. Tapi takpe. Nanti aku blaja buat, baru depa tau....hehehe...Kat website tu jugak aku akan gunakan sbg tpt utk aku sediakan beberapa service...part time je...Juga sbg salah satu sublink kpd www.tukangtangkapgambar.com. Sbb kalau sesiapa yg nak dapatkan khidmat tangkap gambar, harus melalui TukangTangkapGambar.com. Lain lain servis pun ada..mcm perkhidmatan buat website pun ada...tapi tu maybe akan park under TukangTangkapGambar.com. Semua tu masih dlm perbincangan....

Walaumacamanapun, still corneamelayu.blogspot.com ni idup...sbb kalau tak silap aku, blogspot ada satu feature yg membolehkan kita integrate dgn webhost lain...Kalau tak silap aku la...Nanti la aku check...Buat masa ni, URL ke www.corneamelayu.net still appear Under Construction. Sebab under Propagation Period. Ntah apa benda pun aku tak tau...lantak la...nanti aku bukak kamus...

Dalam masa yang sama aku tgh usahakan satu lagi website. Aku & HBY sbg owner website tu. Kitorang akan gunakan website tu sbg medium utk kitorg perkenalkan servis Photographydan beberapa servis lain yang masih dlm perbincangan dimasa depan, insyaallah. URL nya www.tukangtangkapgambar.com. Sama jugak, kalau korang usha korang akan nampak Page Under Construction. Ada org tgh buat kerja kontrak kat situ...x bleh ceroboh...kena dakwa nanti...

9 comments:

the elf said...

good luck! tapi tukangtangkapgambar macam dah orang pakai. tapi takpe lah. catchy jugak!

sila contact saya jika memerlukan manager ye.ahaks

aYu MaCCa said...

tahniah..boleh joint skali hehehehee.

corneamelayu said...

tpe - aku dah check kat internet, nama tu blum ada sesapa register..manager?..apa kata hby...

ayu - tahniah?...

Hidemichimomotani said...

perlukan associate photographer belah Utara?hehe

apisz said...

tahniah..bagus ni.. =)

hedgebeewhy said...

mana boleh...kite photographer je dia manager...xleh2...kita perlukan tea lady...boleh?

lyanglarhaltz said...

ujung minggu ni kitaorang pegi putrijaya, shot belon panas. jmpa sna erk. :)

sutera putih said...

salam...

corneamelayu said...

salam...incik sutera putih...